emmamaries

iMORGON

Publicerad 2010-08-22 14:09:14 i Allmänt

Gud vad sämst jag är. Har verkligen inte ens börjat packa och jag åker hem ifrån halv 7 på morgonen redan imorrn! Så nu ska jag hem och börja packa! Det är ju bikini som är det viktigaste ändå!
Jag åker iallafall till dun dun dun, Turkiet i morgon och stannar där i två veckor!

Så när september slår in och det betyder höst, får jag iaf en plus vecka sommar i Turkiet!
Ha en bra höst början kära vänner så ses vi när jag är en aning brunare och blondare!

Teneriffa

LOVE

Sorry

Publicerad 2010-08-18 00:42:13 i Allmänt

Men ja orkar verkligen inte lägga in bilderna! har fixat med min helt urladdade ipod som jag har haft sen 8:an så den är verkligen inte den snabbaste! men huvudsaken är väll att den funkar?! Nu är det verkligen sov tajm för mig! Börjar bli trött i ögonen! Dessutom sitter jag ju på Julias dator och hon vill också sova!
Har inte sovit hos mamma på evigheternas evighet! ska bli konstigt att ligga i en 90 säng ist för min 160 säng som jag annars har! Men men! Det får duga! GOD NATT ALLA TiGRAR!

Tisdag!

Publicerad 2010-08-17 12:12:49 i Allmänt

Guuud vad det suger att dom bytt ut Shawn i Våra bästa år! Jag tyckte den gamla Shawn var söt liksom, så byter dom ut han! Hatar verkligen när dom gör så, hade ju precis vant mig vid den ganska så nya Belle! Jaja, jag kommer väll vänja mig med denna nya Shanw också! Har käkat lite frukost framför tvn och nu ska jag snart fixa mig lite! Ska bli en vända på stan och köpa in lite nöRdvändigheter inför min och Julias resa den 23 Augusti! hihihi, sen ska vi bara åka hem och kolla film och kanske köper vi något gott att äta! Fast inget onyttigt! vi måste ju se bra ut på stranden! hihi! 
vi kommer nog verkligen att tagga ikväll! Ska ladda ipoden och andra grejer! ska även lägga in bilderna på datorn så ni kan få se lite från liseberg! Sååå jag hör av mig lite senare ikäll.. kanske jag borde säga vart jag ska snart?!? Kan säga att jag ska åka flyg från Norrköping, vilket kommer vara läskigt, för jag och Julia ska ta oss till flyget själva! hih, Men det löser sig nog! HÖRS IKVÄLL! 

Göteborg

Publicerad 2010-08-16 18:09:02 i Allmänt

Ja kom hem från Gb igår! var så jäkla trött, har ju sovit i husvagn.. med pappa och annika... DOM SNARKAR! så jag har verkligen inte sovit bra på två nätter! Var otroligt skönt att komma hem till sin egna säng!
idag har jag köpt nya bikinis! :D dom var faktiskt inte så snygga haha! Men jag kände att jag ville ha något nytt när jag åker den 23 augusti! även inhandlat solkräm och diverse saker! Kortbyxor linne och så vidare! Orkar verkligen inte lägga in bilder på datorn eftersom det är pappas dator! Hoppas ni kan vänta! ska hem till mamma snart och ladda ipoden på min systers dator och lägga in ny musik! Då kan jag passa på att lägga in bilder från Gb! Ha en bra vecka! PUSS PUSS

Goooooooooo onsdag!

Publicerad 2010-08-11 13:42:16 i Allmänt

är lika med gooo strömpis! :) idag ska jag dansa massa! Har lite träningsvärk i magen eftersom jag börjat göra diverse kvälls träningar. Så nu hoppas ja på att dansa bort lite fett! Så man ser snygg ut när jag och Julia åker den 23.... hihi! :) Jag har skrivit en packlista på grejer, hjälp mig, har jag glömt något?

Pengar
Pass
Bok
Penna
Block
Mobil
Plånbok
Försäkringspapper
Mobil laddare
Kortlek
Hatt
Solglasögon
Rakhyvel
Solfaktor
Shampoo
Tvål
Balsam
Parfym
Smink
Deodorant
Hudlotion
Toffsar
Hårnålar
Hårspray
Smycken
Strandväska*
Handväska
Tandborste
Tandkräm
Klackskor
Lågskor
Strandskor*
Kvinnosaker fniss
Tuggumi
Handduk
Ipod
Hörlurar
Plåster
Bikini

Och kläder har jag inte tänkt på!
FUNNY FUNNY!

Men innan detta så äre ju Liseberg nu i helgen också! :)

Raj raj raj

Publicerad 2010-08-10 19:58:02 i Allmänt

Nu är det så mycket bollar i luften att emma blir snurrig i huvudet!

Imorgon ska Emma till strömpis med Hibben och kanske en Malin om man har tur.. :)
Sen på fredag ska det dras vidare till Göteborg och dun dun, LiSEBERG! vilken karusell ska jag åka först?!?! Jag tror det blir Lisebergbanan, som alltid! Det är lite av en tradition! Ska vara där hela helgen och gå på Liseberg både lör och sön! Förra året vi var där vann vi ju, En stor kexchoklad, en stor Centerrulle, en med mörk och en med ljus, fast ingen gilla den mörka chokalden, så den gav vi iväg! Sen vann vi ju också en stor maraboue! Snacka om tur!

Jaaaaa. det var det. Sen ska Emma iväg på en resa till. den 23 augusti till den 6 september.. Men vart jag ska någonstans säger jag inte än! :) Ska bli skönt iaf! PUSS

Om

Min profilbild

Emma

Hej jag heter Emma och är 19 år, jag bor i Örebro. Jag skriver om saker som händer i mitt liv just nu!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela